SETH – vis ord

 

 Så vad är syftet med den fysiska verkligheten? Seth ger svaret i en rad synpunkter under hela hans böcker men de alltid involverar lärande. Inte ”andlig tillväxt”, men hard-core lärande.

”Den mänskliga rasen är en scen genom vilken olika former av medvetande reser. Innan du kan tillåtas i system av verkligheten som är mer omfattande och öppen, måste du först lära dig att hantera energi och ser, genom fysisk materia, det konkreta resultatet av tankar och känslor. Som barn bildar lera pajer från smuts, så du forma dina civilisationer av tankar och känslor, och sedan se vad du har skapat. …

”Det är inte så att du måste lära sätt att inte förstöra, destruktion faktiskt inte existerar. Det är att du måste läras och tränas att skapa  på ett ansvarsfullt sätt. Eran träningssystem är för växande medvetandet. Utbildningen kommer att tjäna dig för tillvaron i en mängd olika samverkande system. Om sorger och kval inom systemet inte kändes som verkliga, skulle lektionen inte läras. ”

The Seth Material, kapitel 20

Seth är den hyllade icke-fysiska lärare vars samlade verk är den mest dynamiska,lysande och icke snedvriden karta över inre verklighet och mänsklig potential som finns idag. Hans artikulation av de längst når av den mänskliga potentialen har den eviga giltighet själen, och konceptet att vi skapar vår egen verklighet enligt vår tro,presenterats i böcker som har sålt över 8 miljoner exemplar och översatts till över ett dussin språk.

the seth material

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s