Dornmethod – mer info

Dornmethod – mer info  klicka på info och fallstudier

Dornmetod eller dornterapi utvecklades av Dieter Dorn för 30 år sedan och är nu en vanlig terapiform i Tyskland, England, Italien, Australia och USA.
Målet med Dorn terapi är att uppnå en normal kroppsbalans. Många människor går ständigt omkring med små eller större förskjutningar och felställningar i bäcken och kotpelare. Detta kan ge ständigt återkommande smärtor i olika delar av kroppen. Dorn terapi används också för att utesluta eller ta bort eventuella blockeringar vid behandling av infertilitet, magbesvär, mm.

Behandlingen inriktar sig huvudsakligen på problem i de muskulära och skelettala systemen, men genom att man behandlar ryggraden och dess kotor ur vilka spinalnerverna löper, påverkas även de inre organen.

Dorn metoden är ett skonsamt och säkert sätt att korrigera avvikelser av ryggraden och andra leder, och på så sätt hjälpa till att lindra rygg och ledvärk samt tillhörande problem områden som nacksmärtor, huvudvärk, höften, ischias, käke, knä, axelskador och andra problem. Det är också en självhjälp terapi, utan obehagliga biverkningar, ingen medicinering behövs. Människor som kommit för Dorn terapi visas mycket enkla tips och tekniker så att de kan hjälpa sig själva att bo smärtfri.

Annonser

3 reaktioner på ”Dornmethod – mer info

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s